Добре дошъл в блога на Join The Players

За този блог

Тук ще публикуваме статии относно нововъведения в системата на Join The Players, полезни съвети за подобряване на играта, както фото и видео репортажи от интересни спортни мероприятия.

От време на време ще си позволим да разгърнем и някои по-широки спортни теми, както и анализи на интересни събития и исторически факти.

Но нека в следващите няколко реда да ти разкажем малко  за нас.

За Join The Players

Ние от Join The Players обожаваме спорта, във всичките му разновидности. Също така силно вярваме, че спортът не е само физическо натоварване, а  изживяване, емоция, която може да бъде усетена както на терена, така и извън него, защото някои спомени остават завинаги.

Споменът от играта, тръпката в решаващ момент, онова невероятно положение и най-вече радостта от победата са моменти, за които разказваме с ентусиазъм в гласа си. Те се превръщат в нашите малки звездни моменти и много често ни се иска да можем да ги изживеем отново и усетим онова незабравимо усещане.

Именно това е, което целим да направим възможно, чрез  Join The Players или както казва Антон Ценов (Co-CEO на Join The Players):

“Спортът, както всички знаят, е здраве... но ние знаем и нещо друго – спортът е удоволствие, цел, само-надскачане и емоция.”

Какво следва

В следващия ни пост ще ти разкажем повече за системата на Join The Players.

До тогава можеш:

  • да научиш повече за нас на сайта ни 
  • да направиш първият си репортаж
  • да ни пишеш във Facebook
  •  
 
LinkedIn
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}